Wij zijn actief in diverse branches en sectoren. Onderstaand een overzicht van organisaties die gebruik hebben gemaakt van onze diensten.

1. Accountantskantoren

Accountants hebben te maken met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van automatisering. Dit betreft zowel de eigen organisatie als hun klanten. Kantoren die wij hierbij hebben mogen helpen zijn:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Productie, handel, transport en bouw

Zonder automatisering staat de bedrijfsvoering stil. Continuiteit en betrouwbaarheid moeten gewaarborgd zijn. De ICT organisatie en het beheer moeten een solide basis vormen voor een doeltreffend beheer en toegevoegde waarde leveren aan de (verdere) verbetering van de bedrijfsprestaties. Bedrijven die wij hierbij hebben mogen helpen zijn:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

3. Overheid, diensten, zorg en welzijn 

In de dienstensector is betrouwbare informatievoorziening cruciaal. De juiste systemen, gedegen informatievoorzieningsproces en  beveiliging zijn maar een aantal van de vele vraagstukken.
Organisaties die wij hierbij hebben mogen helpen zijn:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

4. SW-bedrijven

In de SW-branche ondersteunen wij o.a. bij pakketselectie, implementatie van pakketten, projectmanagement, informatiseringsvraagstukken.  Enkele klanten zijn: