Het belang van data analyse

Data analyse wordt steeds belangrijker. Dit wordt door alle partijen in de accountancymarkt (NBA/Norea /TUACC) ook ruimschoots onderschreven. Het verhoogt de efficiency van de controle en, nog belangrijker, het verhoogt de kwaliteit van de controle en dienstverlening richting klanten.

Lees de brochure

Onder de naam Easy2Analyse werken wij samen met QDAC aan de ontwikkeling van de data-analysetools van QDAC. Met deze samenwerking bundelen wij de krachten om de ontwikkeling van de data-analysetools van QDAC, de invoering en de toepassingsmogelijkheden nog beter aan te laten sluiten op de behoeften vanuit de markt.

Waarom Easy2Analyse

De data-analyse tools van Easy2Analyse zijn rijk aan functionaliteit, laagdrempelig in gebruik en kunnen de toets der kritiek van het SRA/NBA ruimschoots doorstaan.

Auditfiles Analyser & Reporter: Met de Auditfiles Analyser & Reporter kunt u direct aan de slag, zonder dat u eerst technische kennis moet opdoen. Het resultaat: Direct bruikbare analyses voor zowel de klant als de accountant. Daarnaast kunt u eenvoudig grootboekrekeningen koppelen aan rubrieken om zodoende eenvoudig een jaarrekening samen te stellen.

Full Analyser & Reporter: Als de Auditfiles Analyser & Reporter niet voldoende is voor uw behoefte kijk dan eens naar de Full Analyser & Reporter. Dit is een compleet data analyse en conversie programma waarmee diverse bestandsformaten en databases kunnen worden geopend en geanalyseerd. Hiermee kunt u gegevens verrijken, filteren, koppelen en geschikt maken voor bijvoorbeeld rapportage en onderzoek. Ook kunt u zelf vanuit diverse bronnen een financiële auditfile aanmaken en meerdere auditfiles samenvoegen tot één bestand.

Om een indruk van de mogelijkheden te krijgen nodigen wij u dit filmpje te bekijken.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de data-analysetools van Easy2Analyse, dan verwijzen wij u graag naar de website van onze partner QDAC.
Daar vindt u meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en kunt u tevens een demoversie downloaden.

Actueel op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.